About the Face-to-Face Lessons / Yüz Yüze Dersler Hakkında

21.11.2020

Kıymetli Öğrencilerimiz,

İMÜ TÖMER olarak bu dönem kurslarımızı hibrit olarak (haftada iki gün yüz yüze, iki gün çevrimiçi) planlamış ve bu şekilde derslerimize başlamıştık. Ancak İçişleri Bakanlığının son COVID-19 genelgesi sebebiyle yüz yüze derslerimize ara vermek zorundayız. Tüm kurslarımız, 31 Aralık 2020 tarihine kadar mecburen internet ortamında (online) devam edecek. İMÜ TÖMER olarak hedefimiz, en kısa zamanda tamamen yüz yüze eğitime geçmektir.

Süreç içerisinde yapılan tüm değişiklik ve gelişmeleri size duyurularla bildireceğiz. İMÜ TÖMER Ofisi hafta içi belirli gün ve saatlerde açık olacak. Ofise gelerek veya e-mail ve telefon yoluyla her türlü talebinizi bizlere iletebilirsiniz.

Hepinize, tüm dersleri kampüsümüzde yapabileceğimiz sağlıklı günler diliyoruz

İMÜ TÖMER Müdürlüğü

Dear Students,

As İMÜ TÖMER, we planned our courses as a hybrid this term (face-to-face for two days and online for two days a week) and started our lessons in this way. Due to the last COVID-19 circular of the Ministry of Interior, we have to take a break from our face-to-face course. Compulsorily, all our lessons will continue online until 31 December 2020. As İMÜ TÖMER, our goal is to start face-to-face education as soon as possible.

We will notify you of all changes and progress made during the process. İMÜ TÖMER Office will be open on certain days and hours during the week. You can transmit us all your requests by coming to the office or by e-mail or telephone.

We wish you all healthy days where we can do all the lessons on our campus.

İMÜ TÖMER Directorate