The Registration for the NEW A1 and B1 Turkish Courses! / Türkçe A1 ve B1 Kursu Kayıtları

01.02.2021

Scroll Down For English

Üniversitemiz TÖMER Müdürlüğü (İMÜ TÖMER) bünyesinde A1 (8 Şubat 2021) ile B1 (15 Şubat 2021) kurslarımız başlayacaktır. Derslerimiz %50 yüz yüze %50 online olarak yapılmaktadır. Yakın zamanda tamamen yüz yüze derslere geçilmesi planlanmaktadır.

*Salgın kapsamında yüz yüze derslerin yasaklanması durumunda tamamen online eğitim verilecektir.

**Sınıf kontenjanına göre tarihlerde birtakım değişiklikler yapılabilir. (14 öğrenci olduğunda yeni sınıflar açılabilir.)

Yabancılara Türkçe öğretim kurslarının dersleri, hafta içi 4 gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe), 09:30-13:20 saatleri arasında yapılmaktadır.

BAŞVURU

• Online başvuru formunu doldurun.
  • İstediğiniz takdirde 5-10 iş günü içerisinde İMÜ TÖMER tarafından kabul mektubunuz e-posta ile gönderilecektir.
  • Ülkenizdeki en yakın T.C. Konsolosluğuna/Büyükelçiliğine TÜRKÇE DİL ÖĞRENİM AMAÇLI VİZE başvurusu yapın.
  • TÜRKÇE DİL ÖĞRENİM AMAÇLI VİZE ile Türkiye'ye giriş yapın ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey (Göztepe) Kampüsüne gelerek İMÜ TÖMER'de kaydınızı tamamlayın.

KURS ÜCRETLERİ

İMÜ TÖMER TÜRKÇE KURSU ÜCRETLERİ

Her bir kur için

A1+A2+B1+B2+C1 (Beş Kur)

%20 İndirimli

(Peşin ödeme durumunda)

1.500 TL (KDV dâhil) / 200$

6000 TL (KDV dâhil) / 800$

*5 kişi ve üzeri grup kayıtlarında tek kurs ücreti indirimi %10 ve beş kur peşin indirimi %25 olarak uygulanır. Böylelikle tek kurs ücreti kişi başı 1350 TL ve beş kur peşin ücreti ise kişi başı 5625 TL olarak ödenir.

The Registration for the Turkish Courses!

IMU TOMER new Turkish courses will begin on February 8 (Level of A1) and on February 15 (for B1).  For these courses, the lessons will be %50 in-Class.

*Some changes can be made on dates according to the class quota.

Our Turkish courses are given four days in a week (Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday), between 09:30-13:20.

APPLICATION

• Fill out the online application form.
  • If you want it, your acceptance letter will be sent by e-mail by IMÜ TOMER within 5-10 business days.
  • Apply for a "Türkçe Dil Öğrenim Amaçlı Vize(Turkish Language Learning Visa) from the nearest Turkish Embassy in your home country.
  • Enter Turkey with your "Türkçe Dil Öğrenim Amaçlı Vize", come to IMÜ TOMER office in İstanbul Medeniyet University North Campus and finalize your registration.

THE FEE OF THE COURSES

THE FEES OF TURKISH COURSES

For every Course Level

A1+A2+B1+B2+C1 (Five Courses)

%20 discount

For Five Course Level (Pre-Payment)

1.500 TL (VAT included) / 200$

6000 TL (VAT included) / 800$

* In the case of the group registration (5 or more), there will be % 10 discount for the price of one course level (1350 TL) and, %25 discount for the price of five course level with pre-payment (5625 TL).

Account info (TL):

Title: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi

Bank: T.C. ZIRAAT BANK

Branch: ÇEMENZAR BRANCH

IBAN: TR72 0001 0009 0063 6306 7950 53

!!! In the description section you must write: "Your Name-Surname", "your Passport Number” and "the purpose of your application" (Turkish Courses, Turkish Proficiency Exam, or Acceptance Letter).

* If you apply to all five course levels, you should pay reduced price (₺6000).

**For the USD account please contact to imutomer@medeniyet.edu.tr