The Registration for the Turkish Courses! / 2020-2021 Türkçe Kursu Kayıtlarımız Devam Ediyor

01.09.2020

Üniversitemiz TÖMER Müdürlüğü (İMÜ TÖMER) bünyesinde 6 Ekim 2020 tarihinde A1 ve B1 Türkçe kurslarımız başlayacaktır. A1 kursu için talebe göre tamamen online ve %50 yüz yüze seçenekleri mevcuttur*.

KURSLAR VE AKADEMİK TAKVİM

*Salgın kapsamında yüz yüze derslerin yasaklanması durumunda tamamen online eğitim verilecektir.

**Sınıf kontenjanına göre tarihlerde birtakım değişiklikler yapılabilir. (14 öğrenci olduğunda yeni sınıflar açılabilir.)

Yabancılara Türkçe öğretim kurslarının dersleri, hafta içi 4 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma), 09:30-13:20 saatleri arasında yapılmaktadır.

BAŞVURU

• Online başvuru formunu doldurun.
  • İstediğiniz takdirde 5-10 iş günü içerisinde İMÜ TÖMER tarafından kabul mektubunuz e-posta ile gönderilecektir.
  • Ülkenizdeki en yakın T.C. Konsolosluğuna/Büyükelçiliğine TÜRKÇE DİL ÖĞRENİM AMAÇLI VİZE başvurusu yapın.
  • TÜRKÇE DİL ÖĞRENİM AMAÇLI VİZE ile Türkiye'ye giriş yapın ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey (Göztepe) Kampüsüne gelerek İMÜ TÖMER'de kaydınızı tamamlayın.

KURS ÜCRETLERİ

İMÜ TÖMER TÜRKÇE KURSU ÜCRETLERİ

Her bir kur için

A1+A2+B1+B2+C1 (Beş Kur)

(Peşin ödeme durumunda)

1.500 TL (KDV dâhil)

6000 TL (KDV dâhil)

*5 kişi ve üzeri grup kayıtlarında tek kurs ücreti indirimi %10 ve beş kur peşin indirimi %25 olarak uygulanır.

The Registration for the Turkish Courses!

IMU TOMER new Turkish courses will begin on October 6 (Level of A1, B1).  For the level of A1, there are the options of all-online or %50 in-Class.

THE COURSES AND ACADEMIC CALENDAR

*Some changes can be made on dates according to the class quota.

Our Turkish courses are given four days in a week (Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday), between 09:30-13:20.

APPLICATION

• Fill out the online application form.
  • If you want it, your acceptance letter will be sent by e-mail by IMÜ TOMER within 5-10 business days.
  • Apply for a "Türkçe Dil Öğrenim Amaçlı Vize(Turkish Language Learning Visa) from the nearest Turkish Embassy in your home country.
  • Enter Turkey with your "Türkçe Dil Öğrenim Amaçlı Vize", come to IMÜ TOMER office in İstanbul Medeniyet University North Campus and finalize your registration.

THE FEE OF THE COURSES

THE FEES OF TURKISH COURSES

For every Course Level

A1+A2+B1+B2+C1

For Five Course Level (Pre-Payment)

1.500 TL (VAT included)

6000 TL (VAT included)

* In the case of the group registration (5 or more), there will be % 10 discount for the price of one course level and, %25 discount for the price of five course level (pre-payment).

Account info (TL):

Title: Istanbul Medeniyet Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Bank: T.C. ZIRAAT BANK

Branch: ÇEMENZAR BRANCH

Account Number: 900-63630679-5001

IBAN: TR21 0001 0009 0063 6306 7950 01

!!! In the description section you must write: "Your Name-Surname", "your Passport Number” and "the purpose of your application" (Turkish Courses, Turkish Proficiency Exam, or Acceptance Letter).

* If you apply to all five course levels, you should pay reduced price (₺6000).