İMÜ TÖMER Dönem Değerlendirme Toplantısı / İMÜ TÖMER Term Evaluation Meeting

24.12.2020

İMÜ TÖMER’de 6 Ekim 2020’de başlayan ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı öğrencilerin Türkçe dil eğitimi aldığı Güz dönemini değerlendirmek amacıyla derslere giren ve büyük bir özveriyle çalışan öğretim görevlileriyle bir toplantı yapıldı. Merkez müdürü Doç. Dr. Ahmet Koçak’ın başkanlık ettiği toplantıya hocalarımızdan Prof. Dr. A. Cüneyt Issı, Doç. Dr. Yakup Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Albayrak, Dr. Öğr. Üyesi Selim Tiryakiol, Dr. Öğr. Üyesi Osman Coşkun, Öğr. Gör. Banu Ergen ile araştırma görevlileri Muhammet Can, Mehmet Savan, B. Asım Tüccar, Pınar Sel, Sezin Seda Altun ve Bilal Akyüz katıldı.

Toplantıda; halen devam eden çeşitli seviyelerdeki öğrencilerin genel durumu, online eğitim uygulaması vb. konular hocalarımız tarafından tartışıldı ve öğrencilerin özellikle konuşma ve yazma becerilerini geliştirebilmek amacıyla hem yüz yüze eğitimde hem de online eğitimde yararlanılabilecek programlar ve yapılabilecek etkinlikler konuşuldu.

A meeting was held with the instructors who have worked with great devotion; to evaluate the Fall semester, which has started at İMÜ TÖMER on October 6, 2020, and foreign students from various countries have received Turkish language education.

The meeting chaired by the department director Dr. Ahmet Koçak and Dr. A. Cuneyt Issı, Dr. Yakup Yılmaz, Dr. Erdal Kılıç, Dr. Fatma Albayrak, Dr. Selim Tiryakiol, Dr. Osman Coşkun, Dr. Banu Ergen, Dr. Pınar Sel, Dr. Sezin Seda Altun, Muhammet Can, Mehmet Savan, B. Asım Tüccar, and Bilal Akyüz participated. At the meeting, topics like the current general situation at various levels, online education problems, and the applications and activities that can be used both in face-to-face and online education to improve speaking and writing skills were discussed by our instructors.