İMÜ TÖMER İLK MEZUNLARINI VERDİ!

20.06.2019

*For English please scroll down

İMÜ TÖMER İLK MEZUNLARINI VERDİ

İMÜ TÖMER’de ekim ayından bu yana yoğun ve verimli bir süreçle A1 seviyesiyle Türkçe öğrenmeye başlayan YTB burslusu öğrencilerimiz C1 kurunu başarıyla tamamladılar. İstanbul Medeniyet Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde lisans ve yüksek lisans çalışmalarına devam edeceklerdir. Öğrencilerimizi sergiledikleri performans ve başarıları nedeniyle tebrik ediyor ve akademik yolculuklarında yüksek başarılar elde etmelerini temenni ediyoruz.

OUR STUDENTS SUCCESFULLY COMPLETED THE C1 LEVEL

Our students who have started to learn Turkish at A1 level in an intensive and productive process since October at IMÜ TÖMER successfully completed the C1 level. They will continue their undergraduate and graduate studies in various departments of Istanbul Medeniyet University. We congratulate our students for their performance and achievements and hope that they will achieve high achievements in their academic journeys.