İMÜ TÖMER Öğrencileri “İçimdeki Çocuk” Sergisinde / IMÜ TÖMER Students In The Exhibition

10.11.2019

İMÜ TÖMER ÖĞRENCİLERİ “İÇİMDEKİ ÇOCUK” SERGİSİNDE

İMÜ TÖMER öğrencileri; 5 Kasım çarşamba günü “İçimdeki Çocuk” sergisiyle kapılarını açan Abdülmecid Efendi Köşkü’nü ziyaret ettiler. Yerli ve yabancı sanatçıların eserlerinin olduğu bu sergiye öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Kültürel ve sanatsal faaliyetler Türkçe öğrenmeye önemli katkılar sunmaktadır. Bu sebeple İMÜ TÖMER sık sık bu tür etkinliklere katılmayı sürdürecektir.

IMÜ TÖMER STUDENTS IN THE EXHIBITION

On November 5, IMÜ TÖMER students visited to the Abdülmecid Efendi Mansion opening its doors with the exhibition entitled “The Child Within Me” in conjunction with the 16th Istanbul Biennial. They were very interested in the exhibition where the works of native and foreign artists took place. The importance of cultural and artistic activities on language teaching that is why Istanbul Medeniyet University Turkish Language Application and Research Center will keep doing such activities for the students.