İMÜ TÖMER Öğrencileri TRTWORLD FORUM 2019’A Katıldı/ IMÜ TÖMER Students Attended TRTWORLD FORUM 2019

23.10.2019

Scroll Down For English

21-22 Ekim 2019 tarihlerinde "Küreselleşmenin Krizi: Riskler ve Fırsatlar" temasıyla düzenlenen ve başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere çok sayıda devlet adamı ve önemli ismin konuşmalarını gerçekleştirdiği TRT WORLD Forum 2019’a İMÜ TÖMER öğrencilerimiz de katıldı.

IMÜ TÖMER students attended the TRT WORLD Forum 2019 which was held with the theme of “The Crisis of Globalization: Risks and Opportunities” on 21-22 October 2019 where the speeches of many statesmen and prominent names, especially Mr. President Recep Tayyip Erdoğan and the Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu.