İMÜ TÖMER'de Bayramlaşma Toplantısı / The Meeting for the Congratulating the Feast

19.05.2021

İMÜ TÖMER öğretim görevlileri ve öğrencileri Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya geldi ve bayramlaştılar. Covid-19 kısıtlamaları sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilen programa müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Koçak ve müdür yardımcımız Doç. Dr. Yakup Yılmaz’ın yanı sıra öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Doç. Dr. Ahmet Koçak, tüm katılımcıların bayramını tebrik etti ve öğrencilere yakın zamanda gerçekleşecek sınavlarında başarılar diledi. Bayramlaşma programı, kurslarla ilgili soru-cevap bölümü ve öğrencilerin Ramazan Bayramı ile ilgili iyi dileklerinin ardından sona erdi.

İMÜ TÖMER lecturers and students came together and celebrated the Ramadan Feast. Our manager Assoc. Prof. Dr. Ahmet Koçak and our assistant manager Assoc. Prof. Dr. Yakup Yılmaz, lecturers and many students attended the online program. Assoc. Prof. Dr. Ahmet Koçak congratulated all the participants on the Feast and wished the students success in their upcoming exams. The celebration program ended after the question and answer session about the courses and the good wishes of the students about the Ramadan Feast.