İMÜ TÖMER'DE MEZUNİYET HEYECANI

05.07.2019

*For English please scroll down

İMÜ TÖMER’DE MEZUNİYET HEYECANI

2018-19 eğitim- öğretim yılı boyunca İMÜ TÖMER’de Türkçe öğrenen yabancı uyruklu öğrencilerimiz 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü C1 sertifikalarını törenle alarak mezun oldular. Aşık Paşa Konferans Salonunda yapılan törene Rektör yardımcımız Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Farul Bal, Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Koçak, merkezimiz ve üniversitemizin akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerimizin yakınları katılarak mezun olan öğrencilerimizin heyecanını paylaştılar. İlk üçe girerek öğrenimlerini tamamlayan Tacikistanlı öğrencimiz Benazir ve Çadlı öğrencimiz Djanerennebi mezunlar adına konuşma yaptı ve öğretici ve eğitici geçen bir yılın serencamını anlattılar. Sertifika takdiminden sonra kep fırlatma seremonisini gerçekleştiren öğrencilerimiz bol bol fotoğraf çekip anılarını ölümsüzleştirdiler.

İstanbul Medeniyet Üniversitesinde değişik bölümlerde lisans ve yüksek lisans çalışmalarını yapacak öğrencilerimize önlerindeki akademik yolculuklarında nice başarılar diliyoruz.

GRADUATION EXCITEMENT IN IMÜ TÖMER

During the 2018-19 academic year, foreign students who learned Turkish at İMÜ TÖMER received their C1 certificates on 3 July 2019 Wednesday with a ceremony in the  Aşık Paşa the conference hall. Vice Rector Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu, Head of the Center Assoc. Dr. Ahmet Koçak, our academic and administrative staff participated and shared the excitement of our graduating students. Our students Benazir from Tajikistan and Djanerennebi from Çad gave speeches on behalf of the alumni. After the certificate presentation, our students who took the cap launch ceremony took lots of photos and immortalized their memories.

We wish our students who will carry out their undergraduate and graduate studies in different departments at Istanbul Medeniyet University many successes in their academic journeys.