The Graduation Excitement at IMU TOMER / İMÜ TÖMER’de Mezuniyet Heyecanı

09.07.2020

Scroll Down For English

İMÜ TÖMER’de Mezuniyet Heyecanı

2019-2020’de öğretim döneminde yirmi farklı ülkeden gelerek (Madagaskar, Filipinler, Peru, Filistin, Rusya, Yemen, Tunus, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran, Sudan, Kosova, Bosna-Hersek, Kuzey Makedonya, Etiyopya, Cezayir, Suriye, Fas, Pakistan, Afganistan) İMÜ TÖMER’de Türkçe öğrenen ve C1 belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi. İMÜ TÖMER müdürü Doç. Dr. Ahmet Koçak’ın açılış konuşması ile başlayan törende öğrenciler on ay süren dil öğrenme serüvenleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini Türkçe olarak aktardılar. Ardından Aysu Nejabati, Shakzod Kılıchev, Muhammad Huzaifa ve Shend Badivuku Türkçe şarkılar söylediler.

Covid-19 önlemleri sebebiyle online olarak düzenlenen törene İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Bülbül ve Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Faruk Bal da katıldı öğrencileri tebrik ederek öğrenim hayatlarında başarılar dilediler.

The Graduation Excitement at IMU TOMER

The graduation online ceremony (because of COVID-19 precautions) is organized for the students who are coming from 21 different countries (Madagascar, Peru, Palestine, Russia, Yemen, Tunisia, Kazakhstan, Uzbekistan, Iran, Turkmenistan, Sudan, Kosovo, Bosnia- Herzegovina, Republic of North Macedonia, Ethiopia, Algeria, Syria, Morocco, Pakistan, Afghanistan) and also have passed the C1 exam. After the head of the center, Assoc. Prof. Dr. Ahmet Koçak gave an opening speech, the program continued with the student remarks related to their ten-month adventure of learning Turkish. In addition to that, the dear students Aysu Nejabati, Shakzod Kılıchev, Muhammad Huzaifa and Shend Badivuku sang songs in Turkish.

Istanbul Medeniyet University Vice Rektor Prof. Dr. Yaşar Bülbül and General Secretary Assoc. Prof. Dr. Faruk Bal attended the ceremony and celebrated all the students.