YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ

05.07.2019

*For English please scroll down

YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ

İMÜ TÖMER tarafından 17- 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yoğun bir teorik ve uygulamalı eğitimle düzenlenen Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programında başarılı olan katılımcılara sertifikaları takdim edildi. 3 Temmuz 2019’da Aşık Paşa Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu, Genel Sekreterimiz Faruk Bal, Merkez Müdürümüz Doç. Dr.  Ahmet Koçak, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muharrem Dayanç, Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Gör. Abidin Karasu, Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Özcan Akgün ve Öğretim Görevlilerimiz Resul Altuntaş, Habibe Demir, idari personelimiz Seval Çilem Aşkın, misafirlerimiz ve öğrenci yakınları bulundular. Programda, devam ve başarı sıralamasında ilk üçe giren katılımcılarımıza hediye takdimi yapıldı. Ardından verilen ikramda katılımcılarımızla sohbet edilip fotoğraflar çekildi.

Programa katılıp başarı ile tamamlayan tüm katılımcılara bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz.

TURKISH TEACHING CERTIFICATES WAS PRESENTED IN CEREMONY

The certificates were presented to the participants who were successful in the Turkish Language Teaching Program for Foreigners organized by İMÜ TÖMER between 17th and 28th June 2019 with intensive theoretical and practical training. On July 3, 2019, our Vice Rector Prof.Dr. Dr. Prof. Fatih Sarıoğlu, Director of the Center Assoc. Prof. Ahmet Koçak, Head of the Department of Turkish Language and Literature. Dr. Muharrem Dayanç, Faculty of Letters Deputy Dean Lecturer. Assist. Dr. Abidin Karasu, Member of the Central Executive Board Assoc. Dr. Özcan Akgün and our lecturers Resul Altuntaş and Habibe Demir and our administrative staff Seval Çilem Aşkın. Presentations were presented to the top three participants in the program. Afterwards, the participants were chatted with the participants and took photos.

We wish success to all participants who have successfully completed the program.