YTB öğrencileri için Uzaktan Sınav Yapıldı / The Exam for the YTB Students was held Online

30.12.2020

YTB öğrencileri için Uzaktan Sınav Yapıldı

YTB Türkiye Bursu ile üniversitemize kayıt yaptıran uluslararası öğrencilerin Türkçe dil becerilerini geliştirmek amacıyla açılan Türkçe A1 kursu, yapılan sınavla sona erdi. Sri Lanka, Kosova, Endonezya, Yemen, Libya gibi on altı farklı ülkeden yirmi bir öğrenci sınava katıldı ve tamamı başarı olarak A2 kursuna geçmeye hak kazandı. Öğrenciler, Türkçeyi öğrenmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

The Exam for the YTB Students was held Online

The international students enrolled at our university as getting YTB ​​Turkey Scholarship passed their A1 Turkish Exam. The A1 course opened to improve their language skills ended with the examination conducted.

Twenty-one students from sixteen different countries -such as Sri Lanka, Kosovo, Indonesia, Yemen, and Libya- took the exam. All of them were qualified to pass the A2 course. The students expressed their satisfaction in learning Turkish.